8 tutkimusta jotka todistavat että ajatuksesi luovat elämääsi

Olisitko ikinä uskonut, että sinusta tulee jonain päivänä tutkija?

En minäkään olisi sitä uskonut itsestäni mutta niin siinä sitten kävi.

En vielä ostanut itselleni valkoista labratakkia mutta sen verran näistä tutkimuksista innostuin, että voisin erittäin hyvin kuvailla itseäni "itseoppineeksi tutkijaksi". =D

Kaikki sai alkunsa reilu viikko sitten kun eräs blogin lukijoista vinkkasi minulle kirjasta "E2"* jonka on kirjoittanut Pam Grout (Adlibriksen hinta 16,40€, Booky.fi:n hinta 19,00€ ja Suomalainen.comin hinta 24,95€).

Koska olen innokas lukemaan uusia kirjoja ja kokeilemaan erilaisia tapoja toteuttaa unelmia, ajattelin hankkia kirjan ja katsoa mitä se on oikein syönyt.

Heti täytyy myöntää, että kirja on vielä kesken enkä aio tässä postauksessa paljastaa kaikkea kivaa mitä kirja sisältää. Sen sijaan, ajattelin esitellä teille pääpiirteittäin kaikki 8 tutkimusta ja kertoa, miten ne ovat omalla kohdallani toteutuneet.

Tutkimus #1

Tämän tutkimuksen tarkoituksena on herätellä itseään. Ajatuksena on pystyä olemaan 48 tuntia tässä hetkessä, jotta voi helposti nähdä, kun maailmankaikkeus tekee itsensä näkyväksi.

Ideana on pyytää aivan ensimmäiseksi maailmankaikkeutta näyttämään, että se on olemassa ja että se kuulee meidät, pyytämällä siltä "lahja". Tässä tutkimuksessa emme määrittele millainen lahja se on vaan ainoastaan pyydämme lahjaa tai merkkiä maailmankaikkeuden olemassaolosta.

Kirjassa on yksi esimerkki, miten lahjaa voi pyytää, mutta tässä kohtaa voi myös laittaa oman mielikuvituksensa työhön ja keksiä ihan oman pyynnön.

Minä päätin seurata kirjan esimerkkiä ja tein tutkimuksen Pamin ohjeiden mukaan.

Tutkimuksen tulos:

Luin tekstin läpi eilen illalla 27.2. klo 22.09. Tehtävässä tulee laittaa päivä ja kellonaika ylös ja määritellä, että tutkimus kestää tasan 48 tuntia. Olin iloinen, jännittynyt ja odottava. Yritin parhaalla mahdollisella tavalla olla läsnä, joka hetkessä.

Tottakai silloin tällöin ajoittaisia herpaantumisia tuli, mutta kun huomasin ajatukseni herpaantuneen, "komensin" itseni jälleen vallitsevaan hetkeen.

Tänään lähdimme lasten kanssa elokuviin. Olimme sopineet että elokuvan jälkeen menemme syömään ja sitten Citymarketin ja Ikean kautta kotiin. Lapset saivat käyttää tilirahoistaan sovitut 15%, jota tyttäreni pyysi käteisenä.

Aamuaskareiden tiimellyksessä sanoin tyttärelleni, että "kun nostan automaatista 20€, rikon sen vaikka ostamalla 1€ ässäarvan ja annan sitten siitä sovitun summan sinulle."

En ajatellut asiaa yhtään sen enempää lausetta sanoessani, mutta lauseen jälkeen kiinnitin huomioni tuohon 1€ arpaan.

En päässyt heti matkan alussa automaatille, joten päätin pysähtyä Pitkälahden ABC:lla. Heillä ei kuitenkaan kyseisiä arpoja ollut, joten ostin 4€ ässäarvan. Kun raaputin sen, sain 5€ voiton - siis 1€ puhdasta voittoa. En ollut kuitenkaan vakuuttunut, että olin saanut "sen oikean" merkin maailmankaikkeudelta, joten päätin sanoa mielessäni: "Annahan vielä toinen merkki, ei se tämä voinut vielä olla".

Kotimatkalla piipahdimme Citymarketissa. Sanoin tyttärelleni, että vaihdan sen 5€ voiton 1€ arpoihin. Kun saavuin tiskille, huomasin välittömästi 1€ arvat. Niitä oli yhteensä kuusi, kolme arpaa kahdessa jonossa. Mutta yksi arpa oli huomattavasti enemmän esillä kuin muut.

Ensin en tajunnut asiaa vaan sanoin myyjälle, että otan koko rahalla noita 1€ arpoja. Kun myyjä kysyi, otetaanko tämä "yksinäinen" arpa, vastasin ensin että ei, mutta jokin sai minut kuitenkin muuttamaan mieltäni. Vatsassani lenteli perhosia kun sanoin, että "otan sittenkin tuonkin." Tiesin, että tässä se on.

Hieman ennen kuin aloin kirjoittamaan tätä postausta, otin juhlallisesti arvat käteeni ja raaputin ne yksitellen - jättäen tietenkin tuon kuudennen arvan viimeiseksi.

Kuten jo varmaan arvaat, viidessä ensimmäisessä arvassa ei ollut voittoa. Mutta tuo kuudes. Sieltä se voitto sitten tulikin. Kun raaputin arvan purskahdin totaaliseen nauruun, sillä voiton suuruus oli - 1€!

Sain siis kaksi kertaa saman merkin, että "Täällä ollaan!" =D

Minun kohdallani jutun pointti on se, että minähän jo tiedän, että ajatukseni muovaavat maailmaani. Siksi "lahjani" ei ollut arvokas. Sen sijaan sain erittäin tärkeän oppitunnin hetkessä olemisesta. Maailmankaikkeus lähettää signaaleja ja merkkejä kaiken aikaa. Päivän aikana saatamme ajatella ja toivoa satoja eri asioita - hyviä ja huonoja - mutta emme huomaa niitä "oikeassa elämässä" koska meillä on liian kiire.

Tutkimus #1 suoritettu onnistuneesti!

Tutkimus #2 on kaksi osainen. Huomenna etsin vihreitä autoja ja ylihuomenna vihreitä perhosia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top